Zoe Kravitz

Kirsten Auwema: Ze wist het zeker. Ze wil aan de top komen met visagie en hairstyling.

Kirsten Auwema, visagiste, hairstyliste en thuiskapster. Voordat zij al haar kunsten uit kon voeren, heeft ze veel opleidingen, cursussen en ervaringen opgedaan. Lees hier haar verhaal.
Hallo allemaal, mijn naam is Kirsten Auwema. Leuk dat je mijn website bekijkt! Ik ben Visagiste, Hairstyliste en Thuiskapster. Visagie en Hairstyling doe ik door het hele land, waar ik mijn beroep als thuiskapper voornamelijk uitvoer in Zevenbergen en omgeving.
Na de middelbare school heb ik de kappersopleiding aan het Kellebeek College in Roosendaal gedaan. Het kappersvak vind ik superleuk en ik heb echt een passie voor lang haar. Echter had ik de drang nog iets toe te voegen aan het lijstje van mijn vaardigheden. Daarom heb ik ervoor gekozen om een visagieopleiding te gaan doen. Dit heb ik gedaan aan de school van Mieke Petiet in Middelburg. Ik heb speciaal voor deze school gekozen omdat het echt één van dé beste make-up scholen van Nederland is! Nu wist ik het zeker, ik wil aan de top komen met visagie en hairstyling!

Toen ik mijn diploma in ontvangst mocht nemen bij de school van Mieke Petiet ben ik geselecteerd om deel te nemen aan de masterclass van de school, Gruppo Select. Een geweldige uitdaging waar ik heel veel ervaringen op heb kunnen doen.
Nu hou ik me bezig met onder andere fotoshoots, modeshows, reclamecampagnes. Maar ook ben ik thuiskapster.
Ik vind het ontzettend belangrijk om mijn modellen/klanten een fijn gevoel te geven tijdens mijn werk. Mensen moeten zich op hun gemak voelen bij mij en niet twijfelen aan mijn expertise. Ik ben pas tevreden als ik dit bereikt heb!

Experiences

  • Fashionclash Hairstylist 2016
  • Schwarzkopf Professional Trend Event Make-up Artist Toni & Guy 2017
  • Mezzo Commercial ‘Mantelzorg’ Halfvol 2017
  • Bioscoopfilm: Shake it off Assistent visagie ‘Shake it off’ Bioscoopfilm 2017