Zoe Kravitz

Visagie voor o.a. modeshows & campagnes. Maar ook thuiskapster.

Wil jij van jouw haar een topkapsel maken? Dan zit je bij mij goed! Ik ben van alle markten thuis. Of je nou een mooi geknipte coupe wilt of een trendy kleur in je haar of het gewoon leuk in model wil laten brengen. Het kan allemaal bij mij. En wil je er ook nog een mooie make-up bij? Dan kan dat ook!
Ik neem graag de tijd voor mijn klanten en besteed veel aandacht aan jou. Samen zoeken we naar het kapsel dat perfect bij je past. Door alle ervaringen die ik heb opgedaan op verschillende werkgebieden, zoals in de kapsalon, bij fotoshoots en shows, kan ik jou een passend advies geven. Mijn doel is pas bereikt als jij tevreden bent.

Kirsten gaat altijd voor kwaliteit. Dus vindt jij jouw haar belangrijk? Maak een afspraak met Kirsten en ze komt bij je langs! Een goede service is voor Kirsten en haar klanten erg belangrijk. Voel je vrij om het aan Kirsten te melden als je ergens mee zit. Er wordt altijd gezamelijk gezocht naar de beste oplossing!

Om goed bij te blijven, volg ik regelmatig leuke en leerzame trainingen. Zo verzeker ik iedere klant van het beste advies en ben ik op de hoogte van de laatste trends.
Regelmatig verzin ik leuke acties om jullie aandacht te blijven houden, dus hou ook mijn facebookpagina in de gaten!

Heb je een afspraak bij Kirsten gemaakt? Zorg dan dat er een goede stoel aanwezig is die niet al te hoog is en het liefst een zonder rugleuning of een lage rugleuning. Ook is het handig als er een stopcontact in de buurt van de knipplaats is. Graag het haar van tevoren wassen. Bedankt!

Bruiloft? Ik help jou je het allermooist te voelen op jouw speciale dag!

Bruiloften, geweldig! Dit doe ik graag, ik help jou, met alle liefde, om je op je allermooist te voelen op jouw speciale dag! Er zijn verschillende arrangementen voor bruiloften:

  • Alleen kapsel (+proefkapsel)
  • Alleen make-up (+proefmake-up)
  • Kapsel en make-up (+proefkapsel + proefmake-up)
  • Ook kan er afgesproken worden om bepaalde bruiloftsgasten te voorzien van kapsel en make-up. Hiervoor komt een aparte toeslag bij per gast.

Als u graag zou willen dat ik de dag erbij blijf om het kapsel en de make-up bij te werken of eventueel te veranderen, kan dit ook tegen een toeslag.
Ik zorg er altijd voor dat we precies op één lijn zitten en dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Mijn doel is om u mooi te laten voelen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarom is een proefkapsel of proefmake-up erg belangrijk. Hierbij kunnen we dingen uitproberen en is er geen stress op de dag zelf. Voor prijzen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Totaaloverzicht van diensten

  • VisagisteProfessioneel - Fashionindustrie & Bruiloften
  • HairstylisteProfessioneel - Fashionindustrie & Bruiloften
  • ThuiskapsterOp afspraak, gemakkelijk & snel!
  • WorkshoptrainerLeer iets bij a.d.h.v. mijn workshops